Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LAKSHMY MEDVEHAGYMA MORZSOLT

Ár:
330 Ft (260 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ML033708
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Greenmarket szállítási információk

A medvehagyma kiváló ízesítő.
Elérhetőség: Külső raktáron 2-5 nap
Szerezhető hűségpontok: 4
Szállítási díj: 1.500 Ft
Menny.:Darab

Leírás és Paraméterek

Készlet állapot Normál
Kiszerelés 10 g
Vonalkód 5999550161000

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Cikkszám: ML018468
330 Ft
Széleskörűen felhasználható, sültek, pácok, marinádok, savanyúságok, kolbász vagy sonka fűszerezéséhez. Citrusos aromája jól illik a halételekhez és mártásokhoz.
Cikkszám: ML014359
330 Ft
Burmában őshonos örökzöld fa kérge adja a fűszert. Nem csak édes ételekhez ajánluk, egzotikus illatával, édes aromájával húsételekhez, vagy a rizsből készült sós ételekhez is tökéletes.
Cikkszám: ML110955
330 Ft
"Az ernyősvirágzatúak családjába tartozik. Rendkívüli aromáját magas illóolaj-tartalmának köszönheti. Étvágygerjesztőként és görcsoldóként éppúgy bizonyított már a köménymag, mint szélhajtóként. A kömény ugyanis a gyomornedvek működését is segíti. Étvágyjavító és emésztést könnyítő egyszerre. Az egyszerű, olcsó köménymagleves sok háztartásban ma is az egyik legnépszerűbb gyomorerősítő, lábadozáskor készített leves, de sokan aromái miatt is igen kedvelik. A kömény számos más levesnek is fontos fűszere. Gulyásba, frankfurti levesbe, tojáslevesbe is illik. Erős, határozott aromái jól érvényesülnek minden fogásban, ezért mértékkel bánjunk vele, további erős aromájú fűszerből csak kis mennyíségben célszerű társítani hozzá. A babér, a fűszerpaprika, a koriandermag is jó kiegészítője, de soha nem szabad túlzásba esni a fűszerezéssel. A húsok, elsősorban liba-, kacsa-, illetve sertés- vagy marhasültek, pörköltfélék, raguk nem csak ízletesek lesznek tőle, de könnyebben is emészthetők. Álmatlanság esetén főzet ivása segítségünkre lehet. Kömény tea csecsemőnek: 1 csészényi forrásban lévő vizet öntsön 1 kávéskanálnyi köménymagra. Forralja 60 másodpercig, majd hagyja állni 15 percig. Szűrje le, majd óránként egy mokkáskanálnyi ízesítetlen, langyos kivonatot adjon a csecsemőnek! Allergiás tüneteket okozhat, de ennek előfordulása elenyésző. Kismamáknak orvosi felügyelet melletti használatot javasoljuk!
Cikkszám: ML018463
330 Ft
Illata és íze megegyezik az ánizséval, de a csillagánizs aromája kicsit intenzívebb. Húsételek, gyümölcsleves vagy édes krémek készítéséhez is kiváló.
Cikkszám: ML110719
330 Ft
A sült hagyma nem hiányozhat a hot-dogokról, a hamburgerekből és a salát kiváló alapanyaga is, de önmagában is ízletes csipegetnivaló.
Cikkszám: ML014360
320 Ft
A zellerfélék családjába tartozó kömény magja adja a fűszert.