Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ARANYHÁZ LEVENDULA OLAJ

Ár:
2.300 Ft (1.811 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ML003043
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Greenmarket szállítási információk

Elérhetőség: Külső raktáron 2-5 nap
Szerezhető hűségpontok: 23
Szállítási díj: 1.500 Ft
Menny.:Darab

Leírás és Paraméterek

Készlet állapot Normál
Kiszerelés 12 ml
Vonalkód 1936090999001

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Cikkszám: ML101362
2.270 Ft
A nyugtató hatású, jellegzetes illatú levendula illóolaj, segít az ellazulásban és a regenerálódásban. Antibakteriális, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatású.
Cikkszám: ML067815
2.130 Ft
A tökéletes lazítás eszköze, jó hatással van a hangulatunkra, az ér?zékekre, felszabadítja a gátolt érzelmeket, serkenti a nemi vágyat. Tonizáló, feszesítő és hidratáló hatású az egész testen.
Cikkszám: ML084566
2.490 Ft
Az eukaliptusz illóolajat (Aetheroleum eucalypti) az Ausztráliában honos eukaliptuszfa (Eucalyptus globulus) levelei és fiatal ágaiból vízgőz-desztillációval nyerik ki. Színtelen vagy halványsárga színű, friss tíszta kámforra emlékeztető illatú hígan folyós olaj, 60-80% cineolt (eukaliptol), továbbá kisebb mennyiségben kamfén, cimén, geraniol, limonén,fellandrén, pinén és piperiton tartalmaz. Gyógyászati szempontból elsősorban az 1,8 – cineol tartalom a legfontosabb.
Cikkszám: ML084567
2.490 Ft
Az aromaterápia antiszeptikus, antivirális, összehúzó és méregtelenítő tulajdonságai miatt használja.
Cikkszám: ML084568
2.570 Ft
Származási hely: Dél Európa, Kína, Dél-Amerika, Észak-Afrika. Az örökzöld édesnarancsfa a rutafélék családjába tartozik, latin neve Citrus aurantium, gyümölcsének (Citrus sinensis)héjában olajmirigyek találhatók, ezek illóolajat tartalmaznak. Kinyerése: hidegen sajtolással, majd ezt követő szűréssel és centrifugálással, mintegy 0,5-1% mennyiségben. Az olaj színe halványsárgától a sötétnarancssárgáig terjed. Hatóanyagai: limonen, terpénalkohol, és aldehid. Keserűanyagában flavonoid, karotinoid (A vitamin provitaminja) és kumarin (vérzéscsillapító K vitamin előanyaga) található. A közérzetjavító és fertőtlenítő hatású természetes ilóolaj fő alkotórésze a legalább 80-90%-ban jelenlévő limonén. A házi- és natúrkozmetika előszeretettel használja arcápolók és krémek hatóanyagaként bőrregeneráló és tonizáló hatása miatt. Az narancs illóolaj bőrtisztító hatással és enyhe antiszeptikus (fertőzésellenes) és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A narancs illóolaj visszaadja a száraz vagy a zsíros bőr egyensúlyát. Javítja a testfelszín vérellátását, ezért a narancsbőr (cellulitis) gyógyulását is előmozdítja.
Cikkszám: ML064187
2.630 Ft
Illat:tüzes,édes,egzotikus rózsára emlékeztető